Reservation

TableBooking
  Food

  “Eten bij Nono is zoveel meer dan gewoon wat in je mond steken. Vanuit een insteek die zijn inspiratie vindt in alle uithoeken van de wereld, stelden we een verfijnde, wereldse kaart samen. Bij Nono reis je als het ware in je bord. Dit is het enige adres in Hasselt waar je wereldkeuken op hoog niveau krijgt geserveerd. De gezellige sfeer krijg je er gratis bij. “

  Fingerfood

  Fingerfood, dat eet je bij Nono met je vingers. Fingerfood is bij Nono ook bedoeld om te delen. Fingerfood, dat zijn hapklare lekkernijen à la minute gemaakt door onze chef die je (samen als je wil) gewoon oppeuzelt zonder bestek. Een leuke date, even langslopen voor een wijntje met vrienden of gewoonweg lekker relaxen met een gin tonic: een bordje met fingerfood vervoert al snel de zinnen.


  Worldfood (Sharing is caring)

  Lekkers uit heel de wereld. Voor jezelf om om te delen. Sharing food noemen we dat. We zetten al het lekkers op tafel en jullie delen met mekaar of eet enkel dat wat je voor jezelf hebt uitgekozen. Daar gaan we bij Nono voor. Annuleer rustig je volgende reis. Bij Nono maak je een culinaire wereldtrip van formaat, in je bord. Waar heb jij zin in ?


  Desserts

  Een heerlijk dessert is de perfecte afsluiter van een culinaire wereldreis. Waar heb jij nog zin in ? 🙂