Reservation

TableBooking
  OverNono

   
   
   
   

  Filosofievan Dominique

  “Koken is een beetje als mode of design. Je moet regelmatig veranderen en met wat nieuws komen. Dat houdt de geesten en smaakpapillen scherp. De kaart bij Nono is een soort van ‘best of’ van de dingen die ik ooit proefde op mijn reizen doorheen de wereld. Wereldkeuken in Hasselt, op zijn best dus. Lekker en goed eten is immers een universeel gegeven. Eten en drinken is meer dan wat in je mond steken. Het spreekt al je zintuigen aan en verbindt ook mensen met mekaar. Het schept een band, warmte en blijheid. Daar mikken we bij Nono op.”

   
   
   

  Filosofievan chef-kok Alexander

  Ik ga bij Nono voor een eerlijke keuken die verrassend uit de hoek komt door zoveel mogelijk wereldse smaken te combineren met niet alledaagse ingrediënten die kraakvers worden geserveerd. Ook afwerking en elegantie in het bord vind ik belangrijk. De ervaring die ik opdeed in gastronomische restaurants heeft daar vast en zeker wat mee te maken. Op die manier ontstaat een interessante wisselwerking tussen het concept van Nono met zijn wereldse, streetfood attitude en de verfijndheid die ik als chef-kok nastreef. Dat totaalpakket vormt alvast de culinaire filosofie die ik bij Nono naar voren wil brengen.”